Reviews Atelier Galerie Texel Kunst Angelina van der Vliet - Stiehl

Hieronder vindt u reviews en kunstwerken van Angelina van der Vliet met de huidige eigenaar of thuis bij de huidige eigenaar.

Ziet u een schilderij dat u bevalt? U kunt ook in opdracht een schilderij naar wens laten maken.

Hallo Angelina, we hebben het idd vandaag ontvangen en zijn erg blij met jou mooie blauwe tinten . Hij past heel goed bij degene die we al eerder kochten van je. Hartelijke groet. (Jan en Ineke)

Op zoek naar kunst op Texel waren de werken van Angelina de eerste die onze aandacht trokken. Haar werken zijn van een bijzondere schoonheid: heel mooie kleuren en strak vormgegeven. En behalve dat ze heel mooi zijn, herkennen we er ook heel duidelijk het Texel-gevoel in. En nu zijn we eindelijk in het bezit van een van haar werken en genieten we er dagelijks van. Bovendien was de ontmoeting in haar atelier in Den Burg erg leuk. Groetjes, (Frits en Astrid)

Dag Angelina, hier de beloofde trouwfoto. Ze waren er heel blij mee. Er werd zelfs geapplaudisseerd. Bedankt voor het mooie werk. Groet (Hans).

Hallo Angelina, Sinds een paar weken hebben wij ook een prachtig kunstwerk van jou aan de muur hangen. Sinds een aantal jaar zijn mijn man en ik helemaal verknocht aan Texel. Meerdere keren per jaar verblijven wij dan ook een weekend op jullie eiland. Dit heeft onze lieve vrienden op het idee gebracht mijn man een schilderij van jou cadeau te doen! De vuurtoren!! Het is prachtig!! Telkens als we er langs lopen genieten we van het wijdse strand en natuurlijk de vuurtoren! En wat een prachtig idee om er zand in te verwerken, ik kan het niet laten als ik er langs loop er even met mijn vinger over heen te gaan. Dan denk ik: misschien hebben we er ooit wel overheen gelopen. Bij deze willen mijn man en ik jou dan ook bedanken dat je dit moois hebt gemaakt!!!! Hartelijke groet, (Johan en Atie)

"Hallo Angelina, Dank voor de fijne ontmoeting. Je schilderij hangt er mooi bij en wij zijn er bijzonder blij mee. Fijne dag. Hartelijke groet." (Kitty en Harmen)

"Beste mevrouw Stiehl, Wij zijn heel blij met het schilderij en vinden dat het prima tot z'n recht komt op de plaats waar het nu in onze woonkamer hangt. Jammer dat u er zelf niet was toen wij uw atelier bezochten, maar misschien zien we u bij een volgende gelegenheid op Texel. Met vriendelijke groet en veel succes met uw werk gewenst." (Roos)

"Beste Angelina, Wij zijn er erg blij met het schilderij!! Met vriendelijke groeten." (Richard en Katinka)

Hoi Angelina, Nog bedankt voor de prettige manier waarop moeder en dochter ons door jouw kunst naar de goede keuze hebben geleid. De kunstwerken (want dat zijn het) passen precies op de plek die wij er voor in gedachten hadden.Vriendelijke groet van ons beiden. (Ada en Anjo)

Het schilderij is goed aangekomen !!! Gelukkig. Morgen of zondag gaan we het ophangen. Je ziet de foto tegemoet. Wij vonden het ook erg bijzonder en zijn er erg blij mee. (Heleen en Leny)

"Goedemorgen, We kijken elke dag met plezier naar het schilderij! Vr.gr."(Fam. Van Ginkel)

Prachtig! Angelina. Zo ken, voel en beleef ik de Slufter en Texel.. Hartelijke Groet. (Kees)

Gisterenavond zijn we thuisgekomen en we hebben het schilderij meteen opgehangen. We zijn helemaal happy met het schilderij, een stukje Texel in huis! Groetjes en tot ziens! (Rob en Henny)

"Hoi Angelina, Van mijn ouders kregen we dit prachtige huwelijkscadeau, een schilderij van het door jou en voor ons zo bijzondere kerkje in Den Hoorn. We zijn er ontzettend blij mee en willen je bedanken voor je creatie. Liefs" (Elte en Annemerijn)

Goedemiddag Angelina, Even een mailtje om je te laten weten dat de foto vandaag rond de middag is bezorgd. De foto is inderdaad prachtig!Ik weet zeker dat mijn ouders er helemaal weg van zullen zijn. Bedankt voor ons prettige contact en je snelle service.Hartelijke groet,(Gerjo)

terug naar boven