Intuitief Schilderen op Texel met de Texelse Kunstenares Angelina van der Vliet - Stiehl

Workshop Intuitief Schilderen:

Kunstenares Angelina van der Vliet - Stiehl is geboren en getogen op het mooie rustgevende Texel. Zij heeft op het eiland een atelier waar zij bezoek ontvangt en adviseert over aan te kopen kunst.

In de loop der jaren zijn velen te gast geweest en opvallend vaak werd er sterk en krachtig op haar kunst gereageerd. Regelmatig raken mensen geemotioneerd door wat ze zien en ervaren in het atelier. Tevens beginnen ze te vertellen, ook gepaard gaande met diepe gevoelens. Vaak verbazen ze zichzelf over hun eigen openheid.

In haar atelier komen bezoekers tot rust en gaan met een passend schilderij en hernieuwde energie weer verder.

Al deze ervaringen hebben Angelina aan het denken gezet. Er zijn zoveel mensen met diepe innerlijke gevoelens, zowel positief als negatief, die op een bepaalde manier gekanaliseerd zouden kunnen worden. Kan zij deze en andere mensen misschien van dienst zijn? Ja, dat kan zij, met haar Kunstzinnige Therapie in de vorm van Intuitief Schilderen.

Ben je toe aan een workshop Intuitief Schilderen met Angelina of wil je meer weten? Neem contact op via telefoon, sms of whatsapp: 0031 6 14 70 50 10 of via deze link of naar workshop@texelkunst.nl

Informatie Workshop Intuitief Schilderen:

Materialen: Inclusief doek (40x50cm.), verf en kwasten/paletmessen en koffie/thee.

Duur: 2,5 uur

Tijd: 10.00-12.30 uur

Prijs: 195 euro

Ervaring: niet nodig, je werkt vanuit je eigen gevoel onder begeleiding van Angelina.

Een greep uit de reviews:

Dank voor het schilderen met jou Angelina. De begeleiding en ondersteuning heb ik als zeer prettig ervaren. Ik ben aardig mijn eigen begrenzing tegengekomen als ik het zo mag uitdrukken. En ik weet nu iets meer hoe ik met het materiaal om kan gaan. Het schilderen heeft het nodige bij me opgeroepen. Heerlijk. Het schilderij hangt nu op mijn werkkamer en ik kijk er met plezier naar. De vurige golf is in beweging zal ik maar zeggen. Een fijn weekend en een hartelijke groet.

Dag Angelina, aan het nagenieten van de heerlijke workshop met jou. Het was fijn, een mooie ervaring en belevenis met een mooi kunststuk als herinnering. Bedankt voor je rust en gezelligheid en het delen van je passie. Prachtig! Bedankt!

Meer over Angelina van der Vliet - Stiehl en haar schilderijen vindt u hier